heyy , im ezzaty . just look and smile . enjoy it ;)
v

Jumaat, 30 November 2012

Angan-angan tak sudahhhh

Good evening everybodyyyy! Hamboiii sukenye dea hari niekan, hahahaa. Harus la suke, dah ada kekasih hati yang boleh membahagiakan aku. Cehh tak boleh blaa ayat akukan, tapi alhamdulilah, Harap jangan ada sad story untuk bulan nie & bulan-bulan yang seterusnye, aminn~ Even aku tak berharap macam sebelum-sebelum nie tapi in sha Allah aku akan cuba happykn dea, budak mata sepet aku :D Harap dea boleh jaga, sayang, cinta & terima aku seadanye. Oke berbalik pada tajuk asal aku nak share hari nie, tadi macam biasa la aku online fesbuk. Bosan sambil tu download lagu. Tiba-tiba kazen aku tunjuk gambar-gambar pelamin yang terbaru. So aku pon tertarik la nak tengok sekali then aku bukak google untuk search web yang sama kazen aku bukak. Tengok punye tengok, ada beberapa gambar pelamin yang aku minat giloss! Haa dah tu angan-angan aku pon mula la datang, hahaha! Angan-angan nak buad pelamin macam tu nanti bila aku nak tunang dengan kawen. Nak tengok gambarnye? Nah, ohsemkan?
Yang sebelah kiri tu aku nak buad macam tu untuk event tunang aku nanti. Yang sebelah kanan pulak of course la untuk wedding aku nantikan, kuikuii. Tapi nanti aku nak tuka la warna pelamin tu kan. Berangan ja lebih aku nie. Eh tapi oke what, kena la berangan dulu kan. Aku suka sebab ada bunga-bunga ros tu, geram aku tengok. Nie la trend pelamin sekarang. Haipp jangan copypasta pelamin aku ea, hahahaa! Semoga impian aku menjadik kenyataan, aminn :)

SUKE ? komen la :)

0 gosip:

Catat Ulasan

copyright @ 2011 . DO IT BY EZZATYDAUZ